Antena 3 CNN Show Pepe şi Raluca Pastramă divorţează. "Am făcut tot posibilul. Cel mai greu ne-a fost să..."

Pepe şi Raluca Pastramă divorţează. "Am făcut tot posibilul. Cel mai greu ne-a fost să..."

Pepe va trece printr-un nou divorţ, după opt ani de căsnicie cu soţia sa, Raluca. Anunţul a fost făcut de cântăreţ, luni seara, pe canalul său de Youtube. Din primele informaţii, decizia separării a fost luată de soţia sa.

Pepe şi Raluca Pastramă divorţează. "Am făcut tot posibilul. Cel mai greu ne-a fost să..."
Sursa foto: Captura Youtube
de Georgiana Adam    |    03 Noi 2020   •   11:02

"Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. 

A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni", a spus Pepe.

Pepe: Vom merge la notar, nu facem proces

Hotărârea se va face pe cale notarială şi el asigură că vor avea o relaţie civilizată şi vor ţine legătura, mai ales că au doi copii.

"Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. 

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul, dar dacă nu se poate, nu se poate”, a explicat Pepe.

Pepe: Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, restul nu mai contează

"Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, restul nu mai contează (...).

Vom merge la notar, nu există niciun fel deproces", a adăugat artistul.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012, iar în 2014 s-au cununat religios, avându-i ca nași pe Andra și Cătălin Măruță. Pepe și Raluca au două fete, Maria, de 6 ani, și Rosa, de 3 ani.

×
Subiecte în articol: pepe divort Raluca Pastramă
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close