Antena 3 CNN Show Petiție uluitoare! Câți români cer demisia Andreei Esca și de ce: "Afară de la știri". Imagini virale

Petiție uluitoare! Câți români cer demisia Andreei Esca și de ce: "Afară de la știri". Imagini virale

Manifest fără precedent! Peste 1000 de români au distribuit pe internet o petiție prin care se cere concedierea sau demisia Andreei Esca, de la pupitrul știrilor. "Afară de la știri" este mesajul ce însoțește petiția.

Petiție uluitoare! Câți români cer demisia Andreei Esca și de ce: "Afară de la știri". Imagini virale
de Cristina Tudorache    |    25 Iul 2020   •   18:40

Oamenii care se îndoiesc de existența coronavirusului au postat pe internet un text prin care îi îndeamnă pe români să trimită o cerere tip la departamentul de resurse umane al postului Pro TV pentru demiterea Andreei Esca. Peste 1000 de oameni au distribuit această postare, masiv, pe foarte multe grupuri de facebook din România.

Românii cer demisia Andreei Esca: "Afară de la știri"

"Considerăm că doamna Esca reprezintă un pericol pentru opinia publică și dorim demiterea sa sau ca ea insăși să își înainteze demisia din trustul ProTV," se arată în postarea publicată pe un grup privat de pe rețeaua de socializare Facebook. Semnatarii manifestului spun că, în caz contrar, vor boicota emisiunile trustului, pe care nu le vor mai urmări.

Grupul pe care a apărut mesajul se numește ”Vaccinuri - Citește Prospectul" și este descris ca o revoltă împotriva cenzurii informațiilor care îndeamnă la citirea prospectelor vaccinurilor. 

×
Subiecte în articol: andreea esca petitie demisie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close