Antena 3 CNN Show Petrecere incendiară la malul mării. Cluburile de fiţe s-au reinventat

Petrecere incendiară la malul mării. Cluburile de fiţe s-au reinventat

În contextul în care majoritatea business-urilor au fost afectate de epidemie, un club de fiţe şi-a deschis din nou uşile pentru clienţii fideli. Evenimentul a avut un concept unic, fiind prima petrecere online care recreează atmosfera incendiară din club, în mediul virtual.

Petrecere incendiară la malul mării. Cluburile de fiţe s-au reinventat
02 Mai 2020   •   20:49

Un faimos club de la malul mării, care ar fi avut toate mesele rezervate pe vremea aceasta, a inventat un nou concept de party, care să redea o parte din atmosfera incendiară de pe vremea dinaintea epidemiei generate de coronavirus.

Fady Zaidan, partener în cadrul clubului de fiţe de la malul mării, spune că acest eveniment a fost unul sold out, clienţii fiind foarte încântaţi de noul concept de party.

„Am creat o lume virtuală a localului nostru. Cei care aveau mese deja rezervate, cu câteva luni înainte, au putut să-şi primească masa virtual, să se întâlnească cu prietenii lor la această masă. Şi-au comandat deja foarte mulţi băuturile, şi-au făcut şi acele roabe care ne reprezintă într-un fel sau altul şi s-a creat un hype extraordinar”, a spus Fady Zaidan.

Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Roxenne, Irina Rimes, Puya, Adi Sână, Marius Moga şi DJ Ugen au fost artiştii care au performat pe scena virtuală a clubului.

NADD HU e influencer şi face parte din echipa de organizare a evenimentului. Ea vorbeşte cu entuziasm despre petrecerile din această perioadă pe care le aştepta mai tare decât Crăciunul, Revelionul sau alte sărbători.

„Când se termină izolarea, din punctul meu de vedere, o să fie momentul în care se repornesc evenimentele şi toate lucrurile cu care eram obişnuiţi, mai ales că în perioada asta am fi mers la foarte multe festivaluri”, a spus NADD HU.

„Cred că cel mai tare aştept şă putem să avem din nou ocazia să fim toţi prietenii împreună şi din nou în cluburi mari pentru că de asta îmi e cel mai dor - de agitaţie, de oameni, de o voie bună generală”, a mai spus acesta.

sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: petrecere mare litoral
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close