Antena 3 CNN Show În a doua ediție Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri | Dani Oțil anunță primul cuplu propus pentru eliminare

În a doua ediție Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri | Dani Oțil anunță primul cuplu propus pentru eliminare

A doua ediție Power Couple România aduce noi provocări pentru concurenți. Bărbații intră în sala de nașteri, iar Dani Oțil anunță primul cuplu propus pentru eliminare.

În a doua ediție Power Couple România – La bine și la greu, bărbații intră în sala de nașteri | Dani Oțil anunță primul cuplu propus pentru eliminare
Sursa foto: Antena 1
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2024   •   15:30

Emoții, adrenalină și mult umor la premiera de luni seara a reality show-ului Power Couple România – La bine și la greu.

Nouă perechi de vedete au intrat pregătite să treacă prin situații incredibile pentru titlul de primul Power Couple din România.

Premiera Power Couple România – La bine și la greu s-a impus ca lider de audiență pe publicul comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, înregistrând 5.9 puncte de rating și 20.4% cotă de piață. Concurenții au trăit momente de tensiune încă din prima ediție.

Vedetele au fost puse față-n față cu un calendar gigantic, înalt de 20 de metri, pe care l-au escaladat pentru a ajunge la datele semnficative pentru relațiile lor.

Citește și: Power Couple România, marea premieră la Antena 1. Nouă cupluri de vedete luptă pentru premiul cel mare

A doua ediție Power Couple România: ”Au, mami!”, proba care-i aduce pe bărbați în sala de nașteri!

În cea de-a doua ediție Power Couple România-La bine și la greu, bărbații au de înfruntat una dintre cele mai dficile probe: sala de nașteri. Concurenții vor experimenta durerile nașterii, conectați la un dispozitiv cu nouă grade de intensitate care simulează contracțiile travaliului.

În GALERIA FOTO de mai josu puteți vizualiza imagini cu concurenții Power Couple România-La bine și la greu, în timpul probei din sala de nașteri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doamnele vor fi cele care decid sumele pe care le investesc în puterea partenerilor de a rezista până la ultimul nivel de durere.

”Știu că poate duce proba la capăt, sunt convinsă de asta”, a declarat Roxana Blenche despre partenerul ei, Cătălin.

Concurenții spun însă, că proba le-a testat limita rezistenței la durere.

”Am simțit că sunt lovit cu 20 de cuțite, atât de puternică era durerea”, a mărturisit Cosmin Natanticu.

”La un moment dat am uitat unde sunt, am simțit că-mi pierd controlul, știam doar că e Oana lângă mine, o auzeam”, a completat Radu Siffredi.

Cum se vor descurca domnii în sala de nașteri telespectatorii vor descoperi diseară, la Antena 1 și AntenaPLAY, în ediția Power Couple România de la 20:30. Reality show-ul prezentat de Dani Oțil este difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close