Antena 3 CNN Show Prostituatele din Statele Unite îşi găsesc clienţi cu ajutorul Facebook

Prostituatele din Statele Unite îşi găsesc clienţi cu ajutorul Facebook

Prostituatele din Statele Unite îşi găsesc clienţi cu ajutorul Facebook
Sursa foto: Foto: blog.toggle.com
14 Feb 2011   •   14:27

Posibilităţile pentru promovare on-line oferite de site-uld e socializare Facebook revoluţionează cea mai veche meserie din lume. Un studiu realizat de Columbia University, citat de The Independent, arată că platforma de socializare a schimbat complet modul în care unele prostituate îşi găsesc clienţi şi îşi promovează serviciile oferite.

Studiul arată că opt din zece dame de companie din New York folosesc Facebook pentru a atrage clienţi. În medie, site-ul este creditat pentru aproximativ un sfert din clienţii noi, fiind a doua sursă, din acest punct de vedere, după agenţiile specializate.

Autorul studiului, profesor de sociologie la Columbia Univerity, susţine că internetul şi Facebook, în special, reprezintă o modalitate de emancipare pentru prestatoarele de servicii sexuale. Ele nu mai sunt nevoite să se bazeze pe alte persoane pentru aducerea clineţilor, protecţie sau alte intermedieri.

Facebook le permite doamnelor să se informeze cu privire la potenţialii clienţi, având posibilitatea de a le verifica situaţia socială sau chiar financiară datorită informaţiilor publicate de aceştia pe site-ul de socializare.

Aceasta evoluţie a lucrurilor a îmbunătăţit şi percepţia multora cu privire la acest tip de activitate, tot mai multe femei profită de această abordare mult mai puţin riscantă pentru a câştiga bani în plus.

Cum prostituţia este ilegală în toate statele americane, excepţie făcând Nevada, reprezentanţii Facebook susţin că au o politică dură cu privire la derularea de activităţi ilegale prin intermediul site-ului, dar nu au făcut publice măsurile pe care le vor lua cu privire la această situaţie.

×
Subiecte în articol: Facebook prostituate promovare clienti
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close