Antena 3 Show Rapperul Kanye West a dezvăluit că suferă de o boală mintală. „Asta este superputerea mea. Nu e un handicap”

Rapperul Kanye West a dezvăluit că suferă de o boală mintală. „Asta este superputerea mea. Nu e un handicap”

04 Iun 2018   •   19:13
Rapperul Kanye West a dezvăluit că suferă de o boală mintală. „Asta este superputerea mea. Nu e un handicap”
Sursa foto: Foto: Youtube / KanyeWestVEVO

Rapperul Kanye West a mărturisit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, că anul trecut a fost diagnosticat cu o „maladie mintală”. Totuși, rapperul e de părere că acesta nu e un handicap, ci „o superputere”, care îl ajută să fie mai creativ. 

"Nu am fost diagnosticat cu boala asta până la vârsta de 39 de ani", a spus Kanye West. 

În albumul său „Ye”, pe a cărui copertă scrie "Urăsc să fiu bipolar, este fantastic", el vorbește despre această maladie. 

"Ăsta este rahatul meu bipolar.../ Asta este superputerea mea.../ Nu e un handicap. Sunt un supererou!", spune Kanye, potrivit HuffingtonPost. 

Sidromul maniaco-depresiv, cunoscut şi sub denumirea de tulburare bipolară, se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziţie, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziţie euforică, să fie hiperactivi, agitaţi şi fără să simtă necesitatea somnului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close