Antena 3 CNN Show Reacția Jandarmeriei după acuzațiile de rasism în scandalul "Gheboasă"

Reacția Jandarmeriei după acuzațiile de rasism în scandalul "Gheboasă"

După ce Jandarmeria Cluj l-a amendat pe traperul Gheboasă, artistul s-a declarat șocat și a declarat că va contesta amenda, acuzând rasismul instituției, Jandarmeria Română vine cu precizări.

Reacția Jandarmeriei după acuzațiile de rasism în scandalul "Gheboasă"
Sursa foto: Facebook I Gheboasa
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Aug 2023   •   23:08

"Ca urmare a informațiilor apărute in spațiul public cu privire la sancțiunea aplicată astăzi de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, facem precizarea că Jandarmeria Română nu aplică sancțiuni discriminatorii pe criterii sociale, etnice, religioase sau de orice altă natură.

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principiile imparțialității, echității și respectului pentru drepturile și libertățile cetățenilor.

De asemenea, menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca va continua să analizeze imaginile din timpul festivalului și acolo unde se vor constata fapte antisociale, vor fi aplicate sancțiuni conform legii, într-o manieră echitabilă și nediscriminatorie”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Ce a declarat Gheboasă

Citește șiTrapperul Gheboasă, amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023. Versurile sale au stârnit revoltă

"Încă nu știu dacă a ajuns amenda. Am anunțat-o pe bunica.

Nici ea, nici familia nu sunt de acord cu acest rasism, mai sunt și alți artiști, cum sunt BUG Mafia sau Paraziții, care au venit cu injurii mai mari.

De ce m-au amendat pe mine, că nu trebuia să amendeze pe nimeni. Cum e posibil așa ceva? Contest amenda în instanță, clar! Nu există să o plătesc", a spus artistul

×
Subiecte în articol: jandarmeria Gheboasă
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close