Antena 3 CNN Show Film artistic despre viaţa lui Sergiu Nicolaescu. Surpriză majoră pentru rolul marelui regizor

Film artistic despre viaţa lui Sergiu Nicolaescu. Surpriză majoră pentru rolul marelui regizor

Regizorul Ioan Cărmăzan vrea să realizeze un film artistic despre marele actor şi regizor Sergiu Nicolaescu, fiind inspirat de dăruirea cu care acesta a trăit pentru cinematografie.

Film artistic despre viaţa lui Sergiu Nicolaescu. Surpriză majoră pentru rolul marelui regizor
Sursa foto: hepta/ A.C. Tanase
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2024   •   23:26

Trecerea în neființă a lui Sergiu Nicolaescu, la data de 3 ianuarie 2013, a generat dispute între apropiații regizorului. De asemenea, au existat neînțelegeri și între văduva regizorului, Dana Nicolaescu, și regizorul Ioan Cărmăzan, care intenționa să realizeze un film despre Sergiu Nicolaescu.

După un timp, Ioan Cărmăzan și văduva lui Sergiu Nicolaescu au reușit să găsească o cale de înțelegere, iar regizorul a primit undă verde de la Dana Nicolaescu pentru a începe munca pentru un film artistic despre marele regizor. 

"Am început deja munca. Se caută interviuri video, imagini, fotografii. Aceste lucruri nu se fac deloc ușor. Trebuie realizate și interviuri cu artiștii care l-au cunoscut, cu cei care încă mai sunt în viață, pentru povești și amintiri despre inegalabilul Sergiu Nicolaescu. 

A fost un moment de tensiune între mine și Dana Nicolaescu, de atitudine față de realizarea documentarului, dar am trecut peste acel episod, acum suntem bine", a menționat Ioan Cărmăzan

Cine poate juca rolul lui Sergiu Nicolaescu

Conform regizorului, dintre toți artiștii din România, rolul principal i s-ar potrivi cel mai bine lui Dan Bittman, solistul trupei Holograf.

"Sergiu Nicolaescu, regizorul care mi-a fost și un foarte bun prieten, ar merita un film artistic despre viața lui. A fost un om care a trăit doar pentru film! A realizat peste 60 de filme, un adevărat record în cinematografia românească", a menționat Ioan Cărmăzan, exclusiv pentru Playtech Știri.

 

×
Subiecte în articol: film biografic Sergiu Nicolaescu regizor
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close