Antena 3 CNN Show Romanul "Fifty Shades of Gray" este cea mai bine vândută carte din 2012 pe site-ul Amazon

Romanul "Fifty Shades of Gray" este cea mai bine vândută carte din 2012 pe site-ul Amazon

Romanul "Fifty Shades of Gray" este cea mai bine vândută carte din 2012 pe site-ul Amazon
Sursa foto: Foto: modernmom.com
15 Dec 2012   •   17:18

Cartea "Fifty Shades of Gray", roman erotic scris de E.L. James, este cea mai bine vândută carte din 2012 pe site-ul Amazon, urmată de "Gone Girl", de Gillian Flynn, a informat vineri distribuitorul online.
   
"Acesta a fost, cu siguranţă, anul băieţilor răi în literatura de ficţiune", a spus Sara Nelson, director editorial al Kindle, una dintre cele mai importante companii de vânzare de carte electronică, şi reprezentant Amazon.com.
   
"E.L. James a publicat primele două cărţi ale trilogiei "Cele 50 de vicii" în 2011, aşa că ele nu au fost eligibile pentru lista din 2012. Seria a fost un real succes anul acesta, fiind propulsată imediat în topul 10 al vânzărilor pe Amazon, ocupând locurile 1 şi 3", a mai spus Nelson într-o declaraţie acordată Reuters.
   
Pe locul al patrulea în topul celor mai vândute cărţi pe Amazon.com se află "Bared to You: A Crossfire Novel", de Sylvia Day, iar pe al cincilea se află volumul semnat de Mark Owen "No Easy Day: The Firsthand Account of the Mission That Killed Osama Bin Laden/ Nu a fost o zi uşoară: Povestea din prima sursă a misiunii care l-a ucis pe Osama bin Laden".
   
Sylvia Day are două volume în Top 10 Amazon, scriitoarea ocupând şi poziţia a şaptea, cu "Reflected in You: A Crossfire Novel", chiar înaintea lui John Grisham, cu "The Racketeer", şi a lui William Landy, cu "Defending Jacob: A Novel", aflat pe locul al nouălea.
   
Poziţia a şasea în topul Amazon al celor mai bine vândute cărţi din 2012 a fost ocupată de "The Marriage Bargain (Marriage to a Billionaire)", scrisă de Jennifer Probst, în timp ce clasamentul a fost închis de romanul "The Innocent", al lui David Baldacci.

×
Subiecte în articol: carte site Amazon carti misiune Osama Bin Laden
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close