Antena 3 CNN Show Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"

Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"

Veste tristă pentru fanii Ronei Hartner. Artista a fost diagnosticată, din nou, cu o boală incurabilă, aflată în ultimul stadiu.

Rona Hartner, diagnosticată din nou cu o boală incurabilă, în ultimul stadiu: "A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește"
Sursa foto: Facebook | Rona Hartner
de Ioana Mircea    |    24 Iul 2023   •   21:16

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni, în stadiul IV. Asta după ce în 2019 a fost operată în urma descoperirii unei tumori maligne la colon. 

Potrivit declarațiilor sale, totul a debutat cu o tuse persistentă, în urma căreia artista a ajuns la medic în Franța, însă apoi a venit și în România pentru un control.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Practic de două luni tușeam continuu. Am fost să văd foarte mulți doctori în Franța, care nu mi-au găsit niciun diagnostic. Și atunci m-am dus în România la un pneumolog român, foarte bun, care m-a auzit o singură dată tușind și m-a trimis imediat la radiografie. Mi-a zis că s-a găsit o pneumonie atipică și mi-a zis doctora că după părerea ei, este ceva mult mai grav", a spus artista.

Citește și: "Mama, ţine-mă de mână ca să merg ca băieţii mari" | Strigătul de ajutor al unei mame supravieţuitoare a cancerului, ignorată de medici, pentru a-şi salva copilul

Aceasta s-a întors ulterior în Franța și a început să facă niște investigații mai amănunțite în urma cărora a venit și vestea dramatică.

"M-am dus în Franța și am început să fac niște investigații și pe 12 iulie mi-a picat diagnosticul, pentru că cine caută, găsește. Diagnosticul spunea pur și simplu că am cancer în faza patru. Deja este cu metastaze.

Recunosc că pe moment am plâns, pentru că nu m-am așteptat la asta. A fost un șoc, dar mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubește și că dacă această boală a ajuns la mine iarăși este pentru că prima dată nu a fost tratată bine, pentru că a fost și oricum e altă boală. M-am epuizat anul ăsta mult prea mult', a dezvăluit Rona Hartner, potrivit antenastars.ro.

×
Subiecte în articol: Rona Hartner cancer
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close