Antena 3 CNN Show Rucsandra Hurezeanu: “Înţelepciunea înseamnă felul în care ştii să-ţi păstrezi aproape oamenii care dau valoare vieţii tale”

Rucsandra Hurezeanu: “Înţelepciunea înseamnă felul în care ştii să-ţi păstrezi aproape oamenii care dau valoare vieţii tale”

Rucsandra Hurezeanu: “Înţelepciunea înseamnă felul în care ştii să-ţi păstrezi aproape oamenii care dau valoare vieţii tale”
Sursa foto: Foto: elacraciun.ro
03 Iul 2013   •   17:03

Una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, Rucsandra Hurezeanu, i-a acordat un interviu Elei Crăciun, prezentatoarea ştirilor matinale din weekend la Antena 3, în care a vorbit despre compania pe care o conduce cu succes de opt  ani de zile, Ivatherm, despre entuziasmul pe care îl depune în tot ceea ce face, despre frumusețe, curaj și una dintre valorile sale de căpătâi: familia.

Rucsandra Hurezeanu este una dintre cele mai discrete prezenţe feminine din România şi, cu toate acestea, unul dintre cele mai puternice modele de business românesc. Dacă ar fi să vă autodescrieţi, cum aţi răspunde la întrebarea: cine este şi ce face Rucsandra Hurezeanu?

Majoritatea oamenilor răspund la această întrebare prin a spune “sunt medic », « sunt om de afaceri », dar eu n-am să cad în capcana asta (ha,…). Sunt o femeie fericită în majoritatea timpului, foarte optimistă şi mereu în ajutorul celorlalţi. În momentele în care lucrurile nu-mi ies aşa cum aş vrea, încerc să-mi amintesc că pe lumea asta există oameni cu probleme cu adevarat grele şi care totuşi se bucură de viaţă mai mult decât alţii. Sunt în fiecare zi recunoscătoare pentru ce am primit de la Dumnezeu, pentru copiii mei, familia mea şi, bineînţeles, pentru faptul că Ivatherm este una dintre cele mai apreciate şi vândute mărci de dermo-cosmetice din România.

Cum a luat naştere o afacere 100% româneasca şi, mai ales, într-un sector delicat precum cel de beauty? De la ce a pornit totul?

Ivatherm a luat naştere dintr-o pasiune a mea mai veche pentru cosmetice, parfumuri, texturi şi esenţe îmbinată cu o lungă experienţă în industria farmaceutică, în marketing şi vânzări. Cum toţii avem nevoie de provocări tot timpul, m-am simţit la un moment dat pregătită să creez primul brand românesc de dermo-cosmetice cu apă termală Herculane. Am găsit pentru produsele mele apa termală ce vine din cea mai veche sursă de apă termală din Europa. Proprietăţile ei antiiflamatorii, calmante şi antiiritante pentru piele sunt benefice îngrijirii pielii sensibile.

Citiţi întregul interviu pe elacraciun.ro

×
Subiecte în articol: ela craciun interviu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close