Antena 3 CNN Show Scandal în timpul emisiunii "La Măruță". Iulia Albu, la un pas să fie concediată!

Scandal în timpul emisiunii "La Măruță". Iulia Albu, la un pas să fie concediată!

Au fost momente tensionate în timpul emisiunii "La Măruță", după ce Iulia Albu l-a acuzat pe Cătălin Măruță că este subiectiv când alege fotografiile pe care trebuie să le comenteze designerul. De aici până la un schimb de vorbe dure nu a mai fost decât un pas.

Scandal în timpul emisiunii "La Măruță". Iulia Albu, la un pas să fie concediată!
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    19 Iul 2020   •   11:56

La un moment dat, Cătălin Măruță nu a mai rezistat și părăsit platoul emisiunii pe care o moderează. Degeaba a încercat Iulia Albu să drege lucrurile, soțul Andrei a fost foarte jignit de acuzațiile divei din platou.

"Minți și mă enervează chestia asta. Nu are haz de glumă, ți-am zis de atâtea ori. Ție îți place să minți, mie nu. Am mai avut discuția asta de 100 de ori. Când voi alege eu pozele, îmi voi asuma fără probleme. Până atunci, nu mai minți", i-a spus Cătălin Măruță, potrivit playtech.ro.

"Nu aşa am vrut să se termine sezonul ăsta. Crezi că mie mi-a convenit când l-ai sunat pe Albu în direct? Asta dacă e să fim corecţi unul faţă de celălalt", i-a replicat, la rândul său Iulia Albu.

Cearta dintre Cătălin Măruță și Iulia Albu, și în culise

Conform unor surse din echipă “La Măruţă”, scandalul a continuat pe pauza de publicitate, dar şi după încheierea emisiunii.

"Atât Cătălin, cât și Alina, i-au făcut observație de nenumărate ori și i-au explicat că nu este deloc în regulă ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmații, pentru că mai apoi să spună că de la alții a început conflictul, nu de la ea.

Măruță i-a făcut observații de nenumărate ori. I-a spus să nu mai înflorească, să fie onestă, pentru că publicul o simte. Ea nu a vrut, însă, să asculte. Echipa s-a săturat. Dacă a ajuns să dea vina pe Măruță, vă dați seama cum stau lucrurile, au mărturisit surse cadrul postului.

Din acest motiv, mai marii din PRO TV se gândesc să încheie colaborarea cu Iulia Albu, precizează sursa citată.

×
Subiecte în articol: Iula Albu Cătălin Măruță
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close