Antena 3 CNN Show Showbiz 20.000 de fani pe stadionul Cotroceni pentru concertul divei Kylie Minogue (VIDEO)

20.000 de fani pe stadionul Cotroceni pentru concertul divei Kylie Minogue (VIDEO)

20.000 de fani pe stadionul Cotroceni pentru concertul divei Kylie Minogue <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Mai 2008   •   21:16

Kylie Minogue concertează în Bucureşti, pe stationul Cotroceni, în faţa a mai mult de 20.000 de fani înfocaţi. Artista a ajuns pe aeroportul ?Aurel Vlaicu?, la ora 13.50, cu o cursă particulară de la Budapesta. A plecat direct spre stadionul Cotroceni, ca să se asigure că pregătirile pentru seara concertului merg bine. Ea s-a arătat foarte prietenoasă cu jurnalişti care o aşteptau. A acceptat chiar să le acorde un scurt interviu, pe drumul dinspre aeroport către stadionul Cotroceni.

Kylie Minogue şi părinţii săi, care o însoţesc la Bucureşti, precum şi întreaga echipă, un întreg etaj, adică aproximativ 50 de camere ale hotelului unde sunt cazaţi. Spectacolul este o adevărată desfăşurare de forţe. Alături de staff-ului artistei, pentru montarea, supervizarea şi demontarea scenei sunt mobilizaţi aproximativ 200 de tehnicieni români. Fabuloasa producţie a turneului KYLIEX2008 a sosit în România cu 20 de tiruri şi 7 autocare cu tehnicieni, dansatori, acrobaţi, muzicieni şi stilişti.

În cele două ore cât durează recitalului, Kylie schimbă nu mai puţin de şapte ţinute de scenă, semnate Jean Paul Gaultier, este înonjurată de 14 dansatori şi patru acrobaţi. Totul, într-un show exploziv de sunet şi lumini.

Antena 3

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close