Antena 3 CNN Show Showbiz 2008, anul despărţirilor. Divorţurile răsunătoare din showbiz-ul românesc

2008, anul despărţirilor. Divorţurile răsunătoare din showbiz-ul românesc

2008, anul despărţirilor. Divorţurile răsunătoare din showbiz-ul românesc
02 Ian 2009   •   12:37

Unii au spus ?da?, alţii au spus ?adio? în 2008. Şi vedetele intră la acest capitol. Anul trecut au fost divorţuri răsunătoare în showbizz-ul românesc. Vorbim de divorţul Mihaelei Rădulescu, dar si de cel al Romanitei Iovan, care au fost mult comentate în presă.
Vestea că Mihaela Rădulescu a divorţat de soţul ei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, după patru ani de căsnicie, a stârnit umire. Mihaela şi Elan au un fiu de patru ani.
Şi Romaniţa Iovan a divorţat anul trecut de pilotul Adrian Iovan. Cei doi au un băieţel împreună. Cuplul a trecut printr-un scandal imens după ce un tânăr a fost împuşcat în reşedinţa acestora din cartierul bucureştean Primăverii. În urma divorţului, Romaniţa a rămas cu copilul, căruia fostul soţ trebuie să îi plătească o pensie alimentară lunară de 500 de euro.
O altă despărţire cu cântec a fost cea al prinţesei Brianna Caradja . După numai doi ani de căsnicie cu avocatul american Perry Zizzi Vito, Brianna este în prezent în divorţ. Prinţesa îl acuză pe actualul soţ că a sedus-o cu un singur scop, acela de a-i lua averea şi numele.
Şi actorul Ion Dichiseanu a divorţat de soţia sa Simona Dichiseanu în 2008.Raluca Sandu, fiica şefului de la FRF, Mircea Sandu, a decis să rupă relaţia cu Tod Meddina, în timp ce Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au ajuns la despărţire în 2008.
Antena3

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close