Antena 3 CNN Show Showbiz 2009, un an bun pentru artiştii români. Vezi ce câştiguri au avut vedetele de la noi

2009, un an bun pentru artiştii români. Vezi ce câştiguri au avut vedetele de la noi

2009, un an bun pentru artiştii români. Vezi ce câştiguri au avut vedetele de la noi
Sursa foto: castiguri
02 Ian 2010   •   19:11

Pentru mulţi, 2009 a fost un an greu, cu puţin bani în conturi. Pentru artişti însă, a fost un an destul de îmbelşugat. La cumpăna dintre ani, au tras linie şi au constatat că sunt mai bogaţi cu câteva sute de mii de euro. În top, este soţul ?zânei?, Ştefan Bănică Jr.

De opt ani de zile, reuşeşte să umple până la refuz Sala Palatului, iar lumea se bate pentru un loc la concertul său. Pentru Ştefan Bănică Jr nu a existat criză în 2009. Artistul a încheiat anul cu 500 000 de euro în plus, scrie Libertatea. Iar 150 000 i-a făcut în doar patru zile din tradiţionalul concert de Crăciun.

Cei de la Voltaj s-au ţinut şi ei tare pe poziţie. Chiar dacă a fost un an greu pentru artişti, băieţii au reuşit să lanseze un album nou. În presă s-a scris că trupa Voltaj a reuşit să strângă 450 000 de euro. Să nu uităm totuşi că băieţii sunt preferaţii Elenei Băsescu. În luna mai, în timpul campaniei electorale, au însoţit-o pe mezina preşedintelui în mai multe oraşe din ţară.

A fost un an plin şi pentru cei de la Proconsul. Au sărbătorit zece ani de la înfiinţare, iar Bodo, solistul trupei, s-a însurat. Conform topului realizat de Libertatea, 2009 i-a făcut pe cei din trupa Proconsul mai bogaţi cu aproape 500 000 de euro.

Nici Loredana nu putea lipsi din acest top. Artista este cea mai dorită la petrecerile private şi nunţi deoarece ştie să încingă atmosfera. A avut multe cereri şi în 2009 şi a strâns 200 000 de euro.

Nou venita Inna a fost muncitoare în 2009. Deşi a apărut pe piaţă la sfârşitul anului 2008, bruneta este cot la cot cu Loredana în ceea ce priveşte încasările. A câştigat premiul ?Best Romanian Act?, a primit discul de platină în Spania şi a avut concerte în mai toate ţările din Europa. Nici nu e de mirare că că preţul Innei a ajuns să fie de zece ori mai mare în decurs de un an. A reuşit să strângă astfel 200 000 de euro.

Nu putem să-l lăsăm deoparte nici pe Puya. 2009 a fost un an bun şi pentru el. A avut două super hituri la activ şi, bineînţeles, concertele au curs. Iar Puya ştie că averea se face doar dacă eşti strângător. La un concert a refuzat să intre pe scenă, pentru că organizatorii i-au dat mai puţin cu 50 de euro. Aşa a strâns peste 100 000 de euro.



Observator

×
Subiecte în articol: vedete artisti loredana
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close