Antena 3 CNN Show Showbiz "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", printre cele mai bune filme ale anului, potrivit The New York Post

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", printre cele mai bune filme ale anului, potrivit The New York Post

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", printre cele mai bune filme ale anului, potrivit The New York Post
22 Dec 2008   •   18:47

Celebrul lungmetraj al lui Cristian Mungiu, "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", a fost inclus în topul celor mai bune zece filme ale anului 2008, alcătuit de The New York Post, anunţă site-ul publicaţiei. Pelicula care a primit premiul Palme d'Or, în 2007, s-a situat pe poziţia a noua în topul The New York Post. Autorul articolului din publicaţia amintită a precizat că "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile" este o mostră a "artei cinematografice aşa cum ar trebui să fie, dar, de obicei, nu este".
"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile"

Prima poziţie a topului, denumit "They Were Great in '08", a fost ocupată de filmul "In the City of Sylvia" de Jose Luis Guerin, o coproducţie Spania/Franţa, iar pe locul doi se află "Wendy and Lucy", de Kelly Reichardt. Cel mai recent film al lui Gus Van Sant, "Paranoid Park", a ocupat poziţia a patra, urmat de "Momma's Man", de Azazel Jacobs.
"Paranoid Park" - trailer

Potrivit articolului, actorul anului a fost Mickey Rourke, în rolul din "The Wrestler", iar "Schimbul/Changeling" cu Angelina Jolie, care spune povestea răpirii unui copil, a fost cea mai supraevaluată producţie a anului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pelicula film lungmetraj Cristian Mungiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close