Antena 3 CNN Show Showbiz 4000 de euro pentru a petrece Revelionul în apartamentul în care a stat Madonna la Bucureşti

4000 de euro pentru a petrece Revelionul în apartamentul în care a stat Madonna la Bucureşti

4000 de euro pentru a petrece Revelionul în apartamentul în care a stat Madonna la Bucureşti
Sursa foto: Madonna
11 Noi 2009   •   20:57

Un român cu dare de mână şi-ar putea petrece noaptea de Revelion chiar în apartamentul în care a stat Madonna la Bucureşti. Nu va fi ieftin, însă. Proprietarii hotelului Radisson SAS au hotărât să închirieze apartamentul în care a locuit diva, pentru 4000 de euro. Pentru fiecare invitat, suma creşte cu încă 1000 de euro.

Imaginati-vă 4 apartamente normale de 70 de metri pătraţi fiecare unite. În total, peste 250 de metri pătraţi. Atât are apartamentul în care a stat Madonna atunci când a venit în România.

Se întâmpla în august. Atunci nici măcar nu ne puteam apropia de camera de hotel în care stătea Madonna. Zeci de paparrazi o urmăreau zi şi noapte pe cea mai mare vedetă pop, care venise în România pentru prima dată. O singură ieşire la fereastra apartamentului a creat o adevărată nebunie. Concluzia e simplă. Tot ce atinge Madonna se transformă într-o mină de aur. De aici şi ideea hotelierului de a organiza o petrecere chiar în camera de hotel a Madonnei.

În acest apartament pot petrece noaptea de Revelion maximum 10 persoane. Numai doi dintre ei se vor odihni chiar în patul în care a dormit Madonna.

Pe numele vedetei pop mizează şi reprezentanţii hotelului atunci când cer 4000 de euro, doar pentru o noapte la hotel. Nu veţi fi fotografiaţi de paparazzi şi nu vă vor urmări fanii, dar veţi putea sta la masa la care Madonna a mâncat. În 4000 de euro intră cazarea şi masa de Revelion pentru două persoane. Dacă vreţi însă şi prietenii aproape, fiecare invitat trebuie să plătească o mie de euro.

Dacă anul trecut, în noaptea dintre ani, apartamentul în care a stat vedeta pop a fost liber, anul acesta cu siguranţă un fan va vedea artificiile din noaptea de Revelion chiar de la fereastra la care Madonna a ieşit.

Până acum, 10 români au venit să vadă camera în care a stat Madonna. Nici unul însă nu a încheiat contract pentru a petrece noaptea de revelion în el.

Observator

×
Subiecte în articol: Madonna hotel apartament
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close