Antena 3 CNN Show Showbiz A început lupta! Irinel i-a luat toate proprietăţile Monicăi

A început lupta! Irinel i-a luat toate proprietăţile Monicăi

A început lupta! Irinel i-a luat toate proprietăţile Monicăi
Sursa foto: Foto: Mediafax
02 Mar 2011   •   19:58

Nici nu s-a pronunţat divorţul şi Monica a ajuns la mila lui Iri. De 24 de ore, domnul Columbeanu o poate da afară din casă pe Monica. Irinel a revocat aseară donaţia pentru apartamentul din Piaţa Victoriei. A redus in acest fel şi şansele Monicăi de a câştiga custodia Irinei. Legal, de ieri, fetiţa stă cu tatăl ei. Nu la Izvorani, ci în apartamentul... bunicului.

Irinel i-a dat Monicăi lovitura de graţie. Doamna Columbeanu nu mai are nicio proprietate în Bucureşti, şi implicit, în faţa judecătorilor nu are unde să-şi crească fetiţa. Aşa a şi pierdut custodia până la divorţ.

Legal, Irinel poate face însă şi mai mult. O poate scoate oricând afară din apartamentul din Piaţa Victoriei - a semnat revocarea donaţiei la cabinetul notarial al Ioanei Tăriceanu. Soţia fostului premier este notarul familiei şi tot ea a şi legalizat donaţia, în noiembrie 2008.

Monica poate contesta în instanţă actul de revocare.În tot acest timp, Irina stă la bunicul ei, tatăl lui Irinel.

 


De dimineaţă, Irinel a dus-o la grădiniţă pe cea mică. A luat cu el şi decizia judecătorilor şi a arătat-o educatoarelor. În schimb Monica şi-a început ziua la primăria din Ciolpani. Doamna Columbeanu a solicitat o copie după actul de căsătorie. Ar încerca să-şi cumpere un apartament. Urgent.

Ieri, în prima zi doar cu tatăl ei, Irina a părut să se distreze de minune. A petrecut aproape 6 ore într-un local select şi discret din Băneasa.

A dansat, a cântat, a sărit pe canapele, s-a jucat pe un laptop. Irinel a fost tot timpul cu ea, dar asta nu înseamnă că s-a relaxat. Şi-a trimis şoferul la apartamentul din Piaţa Victoriei cu un scop precis: să ia toate jucăriile Irinei şi să le ducă la tatăl lui, acolo unde fetiţa va locui până la proces.

Irina şi-a încheiat seara la mall. A fost la film, şi s-a jucat în spaţiul special dedicat copiilor. A mâncat şi s-a plimbat cu barca. Au fost singurele 3 ore în care Irinel nu a stat cu ea. Miliardarul e foarte perocupat de soarta fetiţei. Urmează procesul pentru custodia definitivă.

×
Subiecte în articol: monica columbeanu Irinel Columbeanu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close