Antena 3 CNN Show Showbiz A murit actorul Nicu Constantin (VIDEO)

A murit actorul Nicu Constantin (VIDEO)

A murit actorul Nicu Constantin (VIDEO)
15 Sep 2009   •   17:08

Actorul Nicu Constantin a trecut în nefiinţă, marţi, la vârsta de 70 de ani. El a fost internat mai mult de patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, din cauza unor probleme pulmonare severe. Decesul a survenit la ora 16.45, în urma unui stop cardiorespirator. Cu două ore în urmă actorul suferise un alt stop cardiorespirator, potrivit Mediafax. Pe întreaga durată a spitalizării, soţia actorului s-a aflat lângă acesta. Nicu Constantin împlinise 70 de ani pe 31 iulie.

Pe 11 mai, Nicu Constantin a fost internat în stare gravă la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, din cauza unei boli pulmonare severe ascoiate cu alte afecţiuni.

În vârstă de 70 de ani, Nicu Constantin a jucat în 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).



Nicu Constantin s-a născut în Eforie Sud, judeţul Constanţa, la 31 iulie 1939. Între anii 1960 şi 2000 a fost una dintre vedetele Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti, unde a susţinut mai mult de 9.000 de reprezentaţii.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis condoleanţe familiei actorului, într-un comunicat oficial publicat pe site-ul administraţiei prezidenţiale. "Întreaga sa activitate artistică, de peste 50 de ani, va rămâne în amintirea noastră, a celor care l-am preţuit pentru măiestria şi devotamentul cu care a slujit scena şi filmul românesc" se arată în comunicat.

Citiţi comunicatul administraţiei prezidenţiale (pdf)


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deces
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close