Antena 3 CNN Show Showbiz A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară. "Cu 15 minute înainte de spectacol, s-a stins" | Voia să strângă bani pentru a-şi continua tratamentul

A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară. "Cu 15 minute înainte de spectacol, s-a stins" | Voia să strângă bani pentru a-şi continua tratamentul

Este doliu în lume artistică din România, după ce unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară a murit la vârsta de 56 de ani. 

A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară. "Cu 15 minute înainte de spectacol, s-a stins" | Voia să strângă bani pentru a-şi continua tratamentul
Sursa foto: Petrica Vita/Facebook
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2023   •   09:40

Este vorba despre Petrică Vița, care s-a stins din viaţă luni, chiar cu 15 minute înainte de a urca pe scenă.

Îndrăgitul interpret de muzică populară a murit la numai 56 de ani, după ce pierdut lupta cu o boală cruntă. 

Pe lângă vestea tragică făcută publică pe rețeaua de socializare Facebook, modul în care a avut loc decesul a șocat și mai mult publicul român. Artistul a murit cu doar 15 minute de a urca pe scena de la Sala Polivalentă din Reșița.

"Cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, organizat la Reșita, la Sala Polivalentă, pentru strângerea de fonduri în vederea continuării tratamentului, Petrică Vița ne-a părăsit. 

Artiștii veniți din toate colțurile țării s-au adunat în semn de respect în fața publicului, s-a cântat o doină de rămas bun, iar Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a ținut o slujbă pentru odihna sufletului lui Petrică Vița. 

Toată sala l-a aplaudat pentru ultima oară pe maestrul Petrică Vița, luându-și rămas bun pentru totdeauna!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Condoleanțe familiei!", a scris pe Facebook interpretul hunedorean Cristian Fodor.

Petrică Viţa suferea de cancer de piele, iar, din nefericire, tratamentul pe care trebuia să îl facă interpretul de muzică populară era unul extrem de costisitor. 

Chiar zilele trecute, prietenii lui Petrică Vița au inițiat o campanie de donații, pentru a-l sprijini financiar pe artist.

×
Subiecte în articol: Petrică Vița cancer
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close