Antena 3 CNN Show Showbiz A recunoscut in sfarsit de ce pozeaza doar in lenjerie intima! Adevarul despre imaginile cu Traistariu in chiloti

A recunoscut in sfarsit de ce pozeaza doar in lenjerie intima! Adevarul despre imaginile cu Traistariu in chiloti

A recunoscut in sfarsit de ce pozeaza doar in lenjerie intima! Adevarul despre imaginile cu Traistariu in chiloti
04 Oct 2016   •   10:18

Mihai Traistariu a socat pe toata lumea cand a inceput sa se afiseze pe internet in poze in care purta numai lenjerie intima. Artistul recunoaste c doar asa mai iese in evident pentru c in ultimii zece ani a lansat peste trei zeci de piese pe care le-a trimis radio-urilor ins niciuna n-a ajuns s fie difuzat.

"Ma joc, ma promovez in acelasi timp pentru ca e o varianta in mintea mea de promovare, o strategie de marketing. Negsind nicio solutie, am mers pe varianta asta care este extrem, putin incomoda pentru unii, nu stiu de ce deranjeaza ca, pâna la urma, cine nu vrea nu se uita, si vad ca functioneaza. Atâta timp cât eu am concerte in fiecare weekend inseamna ca ma mentin asa. Când simt eu ca e momentul si ca s-a facut o pauza de mediatizare vin cu o nazbatie d'asta si vad ca functioneaza. Nu  ma deranjeaza absolut deloc. Decât sa fiu uitat, am preferat un compromis care nu e cel mai fericit dar iata ca mor artistii si nu mai stii de ei.”, a declarat Mihai la Romania TV.

×
Subiecte în articol: Facebook lenjerie intima mihai traistariu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close