Antena 3 CNN Show Showbiz Actor celebru, a cheltuit 200.000 de dolari pe bilete de loterie: Îl bucură senzația de a putea da speranța unui câștig și de a însufleți spiritele

Actor celebru, a cheltuit 200.000 de dolari pe bilete de loterie: Îl bucură senzația de a putea da speranța unui câștig și de a însufleți spiritele

Actor celebru, a cheltuit 200.000 de dolari pe bilete de loterie: Îl bucură senzația de a putea da speranța unui câștig și de a însufleți spiritele
25 Aug 2014   •   14:51

Australianul Hugh Jackman este considerat unul dintre actorii cei mai simpatici și mai generoși de la Hollywood, el având obiceiul de a-și răsfăța colegii de platou oferindu-le bilete de loterie pentru care a ajuns să plătească impresionanta sumă de 200.000 de dolari, informează AGERPRES.
Protagonistul filmului "Australiať' are o metodă proprie de a-și bucura colegii de filmare pentru ca toată lumea să aibă iluzia că va câștiga premiul cel mare.

''Îl bucură senzația de a putea da speranța unui câștig și de a însufleți spiritele'', a comentat un prieten al actorului în ziarul "The Sunť'.

Jackman are acest obicei de mulți ani și chiar dacă niciunul dintre cei din jurul său nu a câștigat premiul cel mare la loterie, unii dintre ei s-au putut bucura de mici surprize.

Cel mai recent platou în care actorul a dat dovadă de generozitate, împărțind iluzii colegilor săi, a fost la Londra, în timpul filmărilor la ''Pan'' unde îl va întruchipa pe piratul Barbă Neagră (Blackbeard).



×
Subiecte în articol: actor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close