Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Bruce Willis se căsătoreşte cu modelul Emma Hemming

Actorul Bruce Willis se căsătoreşte cu modelul Emma Hemming

Actorul Bruce Willis se căsătoreşte cu modelul Emma Hemming
Sursa foto: bruce willis and emma hemming
19 Mar 2009   •   22:38

Actorul american Bruce Willis intenţionează să se căsătorească cu iubita sa, modelul Emma Hemming, la finele acestei săptămâni. Potrivit female.first.co.uk, nunta va avea loc în insulele Caraibe, unde actorul american are o locuinţă.

Bruce Willis este cunoscut pentru rolul interpretat în seria "Greu de ucis/ Die Hard", şi a împlinit joi 54 de ani. Iubita sa, modelul Emma Hemming, are 32 de ani.

"În sfârşit, Bruce este pregătit să se recăsătorească", a declarat o sursă apropiată actorului. "Bruce consideră că Emma este minunată şi abia aşteaptă ca ea să devină soţia lui", a mai spus aceeaşi sursă.

Mai multe camere luxoase, cu vedere la ocean, au fost rezervate deja de cuplu, ca şi o serie de vile private, amplasate în apropierea casei lui Willis, pentru oaspeţii care vor participa la ceremonie.

La data de 14 martie au sosit în Caraibe, pentru a lua parte la eveniment, şi fosta soţie a lui Willis, actriţa Demi Moore, împreună cu soţul acesteia, actorul Ashton Kutcher - care au păstrat o relaţie apropiată cu Bruce.

Willis este împreună cu Emma de aproximativ un an. Bruce Willis a devenit celebru în 1985, mulţumită serialului de televiziune "Maddie şi David" , care a câştigat şi un premiu Emmy. Mai târziu s-a impus cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Die Hard", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bruce Willis casatorie
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close