Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Morgan Freeman, de 72 de ani, ar putea să o ia de soţie pe nepoata lui (VIDEO)

Actorul Morgan Freeman, de 72 de ani, ar putea să o ia de soţie pe nepoata lui (VIDEO)

Actorul Morgan Freeman, de 72 de ani, ar putea să o ia de soţie pe nepoata lui (VIDEO)
Sursa foto: Morgan Freeman
15 Iul 2009   •   09:43

Dragostea nu are vârstă şi mai este şi oarbă. Actorul Morgan Freeman, în vârstă de 72 de ani ar putea să o ia în căsătorie pe nepoata lui vitregă. De 10 ani, el trăieşte o poveste de dragoste cu tânăra E`Dena Hinesn.

Actorul american a fost căsătorit 25 de ani cu Myrna Colley-Lee. După ce a aflat despre relaţia dintre Freeman şi E`Dena, soţia actorului a hotărât să pună capăt mariajului. Acum, el vrea să-şi oficializeze relaţia cu tânăra de 27 de ani.

Potrivit publicaţiei National Enquirer care citează surse din familia actorului, relaţia dintre Freeman şi tânăra E`Dena Hinesn durează de aproximativ 10 ani. În tot acest timp, tânăra a locuit în aceaşi casă cu Freeman şi soţia lui. E`Dena Hinesn este nepoata primei soţii a lui Morgan Freeman.

Morgan Freeman s-a născut la 1 iunie 1937. Originar din Statele Unite ale Americii, Freeman este un cunoscut actor, regizor şi narator. El a devenit cunoscut în anii 1990, după ce a a avut roluri într-o serie de filme de succes produse la Hollywood. În 2005, a câştigat premiul Oscar pentru rolul din Million Dollar Baby.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: actor nepoata casatorie
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close