Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Shia LaBeouf, arestat în Georgia. Ce a făcut starul de la Hollywood

Actorul Shia LaBeouf, arestat în Georgia. Ce a făcut starul de la Hollywood

Actorul Shia LaBeouf, arestat în Georgia. Ce a făcut starul de la Hollywood
Sursa foto: Foto: Twitter/Shia LaBeouf
09 Iul 2017   •   09:49

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sâmbătă, în centrul oraşului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice şi pentru că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat poliţia citată de Reuters, potrivit News.ro.

LaBeouf, cunoscut pentru rolul Sam Witwicky din franciza "Transformers", se afla în centrul oraşului când s-a apropiat de un trecător şi de un poliţist cerând o ţigară, a mai precizat poliţia din Savannah în comunicat.

"Când LaBeouf nu a primit ţigara, a început să devină nervos, a folosit cuvinte vulgare în faţa unei femei şi a unui copil", a continuat textul comunicatului.

Actorul a devenit agresiv în timp ce ofiţeul de poliţie i-a cerut să plece, iar când acesta a încercat să-l reţină, LaBeouf a fugit în holul unui hotelul.

În cele din urmă, LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea liniştii publice, obstrucţie şi pentru că a apărut beat în public, fiind reţinut în închisoarea Chatham, potrivit autorităţilor. El a fost eliberat câteva ore mai târziu, după ce a plătit o cauţiune de 7.000 de dolari, a declarat ofiţerul de la Chatham.

Actorul se afla în Savannah pentru filmări la pelicula independentă "The Peanut Butter Falcon," potrivit Variety.

×
Subiecte în articol: arestat actor Georgia
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close