Antena 3 CNN Show Showbiz Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Cârcotaşilor, ucis de gripa porcină (VIDEO)

Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Cârcotaşilor, ucis de gripa porcină (VIDEO)

Actorul Toni Tecuceanu de la Cronica Cârcotaşilor, ucis de gripa porcină (VIDEO)
05 Ian 2010   •   11:49

Actorul Toni Tecuceanu, cunoscut pentru apariţiile sale în emisiunea Cronica Cârcotaşilor şi în filmul "Amintiri din Epoca de Aur", a murit luni noapte, în urma contaminării cu virusul AH1N1. Avea 37 de ani.

El a fost diagnosticat cu gripa nouă în ajunul Crăciunului şi a fost internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucuresti, informează Cancan.

Potrivit medicilor care s-au ocupat de actor, acesta a suferit complicaţii. Plămânii lui au fost afectaţi în proporţie de 85% şi a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor. Toni Tecuceanu s-a aflat în comă timp de mai multe zile.



Toni Tecuceanu s-a născut pe 13 ianuarie 1972. El a apărut în numeroase piese de teatru, filme şi emisiuni de televiziune. Înainte de a face actorie, a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda ONU. În anul 2006, Toni Tecuceanu a primit disticţia de cel mai bun actor în cadrul Galei Tânărului Actor ? HOP. Actorul a apărut şi în filmul lui Cristian Mungiu, ?Amintiri din Epoca de Aur 1?.


TONI TECUCEANU, LA CRONICA CÂRCOTAŞILOR:


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: actor gripa porcina
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close