Antena 3 CNN Show Showbiz Actriţa de telenovele Edith Gonzales, diagnosticată cu cancer, mesaj emoţionant: "Moarte, aşteaptă-mă..."

Actriţa de telenovele Edith Gonzales, diagnosticată cu cancer, mesaj emoţionant: "Moarte, aşteaptă-mă..."

Actriţa de telenovele Edith Gonzales, diagnosticată cu cancer, mesaj emoţionant: "Moarte, aşteaptă-mă..."
Sursa foto: Foto: novelas.com
23 Mar 2017   •   17:47

Diagnosticată cu cancer de col uterin anul trecut, cunoscuta actriţă de telenovele Edith Gonzalez, în vârstă de 52 de ani, recunoaşte că nu se dă bătută, oricând de puternică se arată boala. Vedeta din seriale ca „Salome” sau „Corazon Salvaje” a scris un mesaj emoţionant pentru fanii săi, în care îi anunţă că nu se dă bătută. 

„Sunt femeie, fiica, soră, cetăţeană, mexicană şi fiinţă universală. Sunt suma vremurilor, a surorilor, a prietenelor, a mamelor, a bunicilor şi a tuturor femeilor din generaţie în generaţie care trăiesc în mine, şi prin mine. Sunt liberă şi sclavă precum ele, precum noi toţi. Noi, femeile, suntem nişte aventuriere: am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Vă vorbesc din proprie experienţă, iar eu, ca persoană ce nu a fost niciodată punctuală, nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat. Aşa că, Moarte, aşează-te şi aşteaptă-mă! Pentru că ceasul meu o să sune cu mare întârziere”, a spus Edith Gonzales.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close