Antena 3 CNN Show Showbiz Adelina Pestriţu trece de două luni printr-un adevărat calvar! Prietenii şi cunoştinţele o sună neîncetat!

Adelina Pestriţu trece de două luni printr-un adevărat calvar! Prietenii şi cunoştinţele o sună neîncetat!

Adelina Pestriţu trece de două luni printr-un adevărat calvar! Prietenii şi cunoştinţele o sună neîncetat!
11 Mar 2016   •   10:18

De aproape două luni, Adelina Pestrițu trece printr-un adevărat calvar. Prietenii acesteia au tras un semnal de alarmă, după ce au primit de mai multe ori mesaje de la fosta prezentatoare tv. Se pare însă, că mesajele nu erau trimise de vedeta tv, ci, altcineva le trimitea în numele ei. 

"De ceva timp mi se întâmplă ceva tare ciudat care mă face să iau masuri drastice și să-i potolesc LEGAL pe cei care nu-și văd de viața lor! Să vă povestesc: în decurs de 2 luni m-au sunat diferite persoane, cu unele fiind mai mult sau mai puțin prietenă, cu altele nici măcar cunostință, să-mi spună că i-am sunat, culmea făcându-mi chiar si dovada clară(negru pe alb) printr-un print screen al listei lor de apeluri, eu neavand nici măcar numărul lor de telefon in agenda! Le-am explicat cât se poate de politicos ca habar nu am ce se întâmplă, presupunand ca este vorba despre o noua aplicatie "isteață" pe care o folosesc oamenii fără ocupație. Daca se dovedește a fi reală această faptă ILEGALĂ, le aduc la cunostință faptuitorilor, ca incalca pe langa regulile bunului simt si cele LEGALE, ceea ce-i va conduce in fata onorabilei Instante! Pe ultima suta de metri vreau sa cred ca pentru binele acestora se vor gandi de doua ori inainte sa-si continue distractia! E mai mult decat enervant, iar acesti oameni care se joaca cu intimitatea altora n -au decat sa plateasca pt.astfel de distractii! Masura s a intrecut de mult", a scris Adelina Pestrițu pe contul de socializare.

×
Subiecte în articol: Adelina Pestritu Facebook prieteni luni
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close