Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul despre divorțul Alinei Vidican de Cristi Borcea. Ce se află în spatele deciziei celor doi

Adevărul despre divorțul Alinei Vidican de Cristi Borcea. Ce se află în spatele deciziei celor doi

 Adevărul despre divorțul Alinei Vidican de Cristi Borcea. Ce se află în spatele deciziei celor doi
06 Aug 2016   •   14:23

După ce luni la rândul s-a tot vorbit despre o înțelegere la notar care să consfințească divorțul dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, zilele trecute lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, cei doi depunând o cerere de divorţ şi partaj la Judecătoria Buftea, scrie spynews.ro.

Cu toate acestea, susțin surse apropiate celor doi, aceasta este doar o stratagemă, atât divorțul, cât și partajul fiind stabilite cu multă vreme în urmă. Dar, din cauză că, din diverse motive, cei doi nu au reușit să se prezinte în fața notarului, au apelat la o variantă mai simplă și mai eficientă: judecătoria. Mai mult decât atât, se pare că, cu aceeași ocazie, în momentul în care vor avea termenul de divorț, cei doi se vor vedea față în față, Borcea urmând să se prezinte în fața magisraților, alături de (încă) soția lui.
În altă ordine de idei, se pare că Alina Vidican va ieși foarte bine din relația pe care a avut-o cu fostul acționar dinamovist, ea urmând să beneficieze de o pensie alimentară uriașă, sursele noastre spunând că este vorba de vreo 20.000 de euro, precum și o serie de afaceri de care, de altfel, Alina s-a și ocupat până acum.

×
Subiecte în articol: alina vidican Cristi Borcea
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close