Adevărul despre divorțul Jolie-Pitt. Incidentul șocant care a pornit tot scandalul. Actorul a implorat-o să se mai gândească

25 Sep 2016   •   10:22
Adevărul despre divorțul Jolie-Pitt. Incidentul șocant care a pornit tot scandalul. Actorul a implorat-o să se mai gândească

Angelina Jolie a hotărât să divorţeze după ce Brad Pitt a avut o reacţie agresivă faţă de fiul lor, Maddox, în momentul în care acesta a intervenit pentru a-i lua apărarea într-o discuţie în contradictoriu a cuplului. De asemenea, FBI a confirmat pentru presa străină că are în vedere deschiderea unei investigaţii ce-l vizează pe starul american.

După 12 ani de relaţie şi şase copii împreună, Angelina Jolie a decis să divorţeze de Brad Pitt, iar publicaţiile străine scriu că motivul care a determinat-o să facă acest pas ar fi o altercaţie pe care cei doi au avut-o recent. Incidentul, care a fost surprins de camerele de supraveghere, s-a petrecut săptămâna trecută, când familia se întorcea din Franţa la bordul unui avion privat.   

Potrivit unor surse ale revistei „US Magazine“, în imaginile surprinse pe Aeroportul Internaţional Falls din Minnesota, Pitt pare să fie sub influenţa alcoolului şi ţipă. Cei doi soţi ar fi avut un schimb intens de replici, iar Maddox, fiul în vârstă de 15 ani al cuplului, ar fi intervenit pentru a-i lua apărarea actriţei, moment în care Brad şi-a pierdut cumpătul, însă este subliniat faptul că nu a devenit violent fizic.  Mai mult, o sursă apropiată lui Brad Pitt susţine că acuzaţiile formulate împotriva acestuia sunt exagerate şi chiar fabricate.

DETALII, PE ADEVARUL.RO

Parteneri
x close