Antena 3 CNN Show Showbiz Adi Minune, acuzat că a furat o sticlă de şampanie de la benzinărie

Adi Minune, acuzat că a furat o sticlă de şampanie de la benzinărie

Adi Minune, acuzat că a furat o sticlă de şampanie de la benzinărie
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Feb 2011   •   20:27

La faima şi valoarea lui v-aţi fi aşteptat să fie acuzat de furt? Ei bine, asta s-a întâmplat! Adi Minune e personajul principal într-un scandal la Iaşi. Manelistul ar fi uitat să plătească o sticlă de şampanie luată dintr-o benzinărie. Minune are însă o explicaţie: şampaniile şterpelite stimulează interesul domnişoarelor.

Poliţiştii ieşeni fac acum cercetări. Ei au primit luni o plângere de la benzinăria de unde a dispărut sticla de şampanie. Cea mai simplă metodă pentru ca incidentul să fie lămurit ar fi fost vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei. Numai că asta nu se poate pentru că o eroare tehnică nu permite deschiderea înregistrărilor.

Cu siguranţă că vă întrebaţi atunci cum a ajuns Adi Minune să fie bănuit că a furat? Angajatul benzinăriei care era de serviciu în noaptea în care a dispărut sticla le-a spus poliţiştilor că la ora la care respectivul produs s-a evaporat iar Adi Minune şi prietenii săi au fost singurii clienţi ai benzinăriei.

Ce au în comun Adi Minune şi o sticlă de şampanie? Ocoliţi răspunsurile răutăcioase! Gândiţi-vă doar că manelistul e, pentru prima dată, acuzat de furt. De furtul unei sticle de şampanie de 130 de lei. Incidentul s-a petrecut într-o noapte săptămâna trecută de 2 spre 3 februarie, când manelistul a oprit împreună cu patru prieteni la o benzinărie de la marginea Iaşiului.

 


O sticlă de şampanie este prea ieftină pentru preludiul lui Adrian Minune şi eu zic că e mult mai excitant atunci când şampania ajunge cu riscul libertăţii în camera unei domnişoare. Poliţiştii ieşeni nu sunt însă la fel de romantici.

“În cursul zilei de ieri am fost sesizaţi despre faptul că de la o unitate PECO s-ar fi sustras zilele trecute o sticlă de şampanie”, a declarat Mădălin Ţăranu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie judeţean Iaşi.

Adi Minune şi prietenii săi au mâncat câteva sandvişuri la benzinărie, au băut câteva cafele şi, înainte să plece, manelistul a ales din raft una dintre cele mai scumpe şampanii. I-a dat sticla unui om din anturajul lui care a ieşit cu ea fără să zică ceva.

“Deci a fost o mică neînţelegere cu ce s-a întâmplat acolo. Am alimentat 4-5 maşini, am făcut şi nişte cumpărături, iar băiatul care trebuia să plătească şi sticla de şampanie în loc să o ia spre casă, s-a zăpăcit şi a luat-o spre uşă”, a precizat, telefonic, Adrian Minune.

Dacă se dovedeşte că toată schema de sustragere a sticlei a fost premeditată, Adi Minune şi prietenii lui ar putea fi acuzaţi de furt în formă calificată.

Unul dintre prietenii manelistului a venit într-un final la benzinărie şi a plătit cei 130 de lei pentru şampanie aşa că, acum, cel mai probabil poliţiştii vor închide dosarul.

×
Subiecte în articol: furt sampanie benzinarie
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close