Antena 3 CNN Show Showbiz Adrian Mutu şi-a deschis restaurant de lux la Florenţa (VIDEO)

Adrian Mutu şi-a deschis restaurant de lux la Florenţa (VIDEO)

Adrian Mutu şi-a deschis restaurant de lux la Florenţa (VIDEO)
10 Oct 2010   •   20:39

Adrian Mutu şi-a deschis un restaurant de lux în Florenţa. Şi toată lumea s-a adunat la inaugurarea localului. Soţia lui, Consuelo, dar şi colegii de la Fiorentina au venit să guste din bunătăţile din meniu.

Adrian Mutu are o nouă afacere. După ce clubul deschis la Bucureşti a mers mai rău decât se aştepta, românul s-a hotărât să-şi încerce norocul şi în Italia. Mai exact, în centrul vechi al oraşului Florenţa.

?M-am gândit să deschid în Italia pentru că până acum am încercat în România şi, nefiind acolo, lucrurile nu au fost aşa cum trebuiau să fie. Aşa că am zis să încep acolo unde sunt şi m-am gândit că e o idee frumoasă?, a declarat Adrian Mutu.

O idee frumoasă care însă nu are în meniu nici sărmăluţe cu mămăliguţă, nici ciolan cu fasole, dar nici bulz ciobănesc.

?E un restaurant specific italian dar la noi ne place să expunem fusion, pentru că are şi puţin din bucătăria japoneză?, a spus Mutu.

Iar acest meniu este fix pe gustul prietenilor săi din Peninsulă.

?E puţin să zic că îmi place. Dacă restaurantul ar fi o femeie aş fi fost căsătorit. E un loc fantastic, este o atmosferă fantastică?, a declarat Fawaz Grousi.

De la deschidere nu a lipsit nici soţia românului. Consuelo însă a apărut abia mai târziu. Şi chiar dacă în restaurant era deja multă lume, Mutu şi-a lăsat pentru câteva minute prietenii singuri, pentru a-şi putea conduce soţia în restaurant, de mână.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close