Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuteanu, atac la Boureanu: "Rusine, Cristi! Lasa-te de baut si apuca-te de parenting pana nu e prea tarziu"

Adriana Bahmuteanu, atac la Boureanu: "Rusine, Cristi! Lasa-te de baut si apuca-te de parenting pana nu e prea tarziu"

 Adriana Bahmuteanu, atac la Boureanu: "Rusine, Cristi! Lasa-te de baut si apuca-te de parenting pana nu e prea tarziu"
16 Sep 2016   •   11:32

Adriana Bahmuteanu il ataca dur pe Cristian Boureanu, dupa ce acesta a fost acuzat de propria fiica ca o agreseaza. Adriana Bahmuteanu a lansat un atac dur la adresa fostului politcian Cristian Boureanu, acuzat de agresiune de propria fiica.

"Toata suflarea romanesca il compatimeste pe Cristian Boureanu pentru faptul ca are o fiica atat de nenorocita care bea, fumeaza si se plimba noaptea prin Centrul Vechi. Ba chiar din ce in ce mai multe voci aplauda criza de nervi a lui Boureanu si atitudinea lui de "barbat" (balega...nu rahat) cand acesta si-a carpit propria fiica in buricul targului incat mai avea putin si-o lesina pe biata copila. Dar hai sa ne gandim putin cum a ajuns o adolescenta sa fie scapata din mana si sa o ia pe aratura: hai sa ne gandim cum un copil terorizat, caruia i se vorbeste urat "du-te la ma-ta sa te faca curva", un copil articulat, paruit, tras de urechi si la care se tipa mai tot timpul se simte ca intr-o inchisoare. Din care vrea sa fuga cat mai repede si cu orice pret. Un copil de care se prind mult mai usor viciile, anturajul dubios, lucrurile rele. Si care are curaj sa spuna raspicat, la televizor si la politie, ca tatal ei o BATE!!!! Va zic cu mana pe inima, mi-a fost extrem de mila de ginerele Boureanu caruia i-a fugit mireasa cu nasul. Dar acum, dupa aproape cincisprezece ani, se pare ca al nostru Cristi n-a invatat nimic de la viata si se razbuna pe un copil nevinovat ce plateste greselile mamei. Si nu imi mai e deloc mila de Cristi....mi-e mila de Ioana, o fetita care ar putea fi salvata daca ar avea parte de o vorba buna...de o mangaiere....de o familie....Cum poti sa dai in propriul copil mai rau ca intr-un sac de box si mai apoi sa ai pretentia ca respectivul copil sa se poarte civilizat si sa fie cooperant....nu te gandesti ca strivesti emotii, semtimente, ca il cresti stramb...ca acel copil aplica in vaiata lui ce vede la proprii lui parinti...violenta, vorbe urate, fuga de responsabilitate...Cristi, cum zice si Nea Gigi, lasa-te de baut si apuca-te de parenting pana nu e prea tarziu...ca bataia nu e rupta din rai...Rusine, Cristi!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close