Antena 3 CNN Show Showbiz Adriana Bahmuţeanu este gravidă din nou (VIDEO)

Adriana Bahmuţeanu este gravidă din nou (VIDEO)

Adriana Bahmuţeanu este gravidă din nou (VIDEO)
Sursa foto: bahmuteanu
08 Mai 2010   •   18:21

Adriana Bahmuţeanu e gravidă din nou. A aflat că va mai avea un copil chiar de ziua ei şi speră ca, de această dată, sarcina să decurgă fără nicio problemă.

La mai puţin de un an de când a născut prematur un băieţel, care, din nefericire, nu a supravieţuit, Adriana are din nou motive să zâmbească. Vineri, chiar în ziua în care a împlinit 36 de ani, vedeta a aflat ca va fi mamica din nou.

?Am avut câteva simptome, zilele trecute, aşa că mi-am făcut un test de sarcină, care a ieşit pozitiv. Aşa că am mers, ieri, la doctor, pentru un control, iar el mi-a dat vestea cea mare: sunt din nou însărcinată", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Consultul l-a făcut într-o clinică privată din Germania unde s-a aflat într-o mică excursie alături de Silviu Prigoană. Cu toate că soţul vedetei îşi doreşte să aibă o fetiţă, în acest moment, cei doi spun că cel mai important lucru este ca sarcina să decurgă fără probleme, iar copilul, care este aşteptat sa vina pe lume la începutul anului viitor, să fie sănătos.



Observator




×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close