Antena 3 CNN Show Showbiz Cea mai bătrână mamă din România,  executată silit de ANAF. Ce sumă datorează  Adriana Iliescu statului român

Cea mai bătrână mamă din România,  executată silit de ANAF. Ce sumă datorează  Adriana Iliescu statului român

Adriana Iliescu, cunoscută ca fiind cea mai bătrână mamă din România, are parte de o nouă lovitură a sorții. După ce s-a luptat în instanță cu rudele ei, în mai multe procese, a primit o înștiințare de executare silită din partea Administrației Finanțelor Publice sector 6.

Cea mai bătrână mamă din România,  executată silit de ANAF. Ce sumă datorează  Adriana Iliescu statului român
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   12:33

Săptămâna care urmează, Judecătoria Bălcești urmează să soluționeze contestația la executare depusă de Adriana Iliescu, împotriva Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București – Administrația sector 6 a Finanțelor Publice. Femeia în vârstă de 82 de ani a fost anunțată că trebuie să achite atât cheltuieli de judecată, cât și cheltuieli de executare silită.
Femeia a pierdut ultima șansă pe care o mai avea ca să recupereze averea ce urma să ajungă la fiica ei, Eliza. Acum trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2.000 de lei, conform Wowbiz

Moștenirea aflată în localitatea Bălcești din județul Vâlcea a fost „vânată” în instanță de către niște rude ale Adrianei Iliescu, frecușul prin sălile de judecată durând în total vreo 16 ani. Chiar dacă și-a dat în judecată rudele, considerând că ea are dreptate, cea mai bătrână mamă a pierdut absolut toate procesele la rând. Mai mult decât atât, ea a ajuns să fie și executată silit, după ce rudele i-au cerut să achite cheltuielile de judecată.

Ce avere îi lasă Adriana Iliescu fiicei sale, Eliza

Din fericire pentru copilul de care are grijă, Adriana Iliescu mai deține două apartamente în Capitală, pe care le va lăsa Elizei care acum are 16 ani și este elevă la liceu.

”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, declara Adriana Iliescu în urmă cu ceva timp.


 

×
Subiecte în articol: Adriana Iliescu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close