Antena 3 CNN Show Showbiz Al Pacino va juca în piesa de teatru "Neguţătorul din Veneţia" de William Shakespeare

Al Pacino va juca în piesa de teatru "Neguţătorul din Veneţia" de William Shakespeare

Al Pacino va juca în piesa de teatru "Neguţătorul din Veneţia" de William Shakespeare
Sursa foto: Al Pacino
08 Dec 2009   •   18:08

Actorul american Al Pacino a renunţat la platourile de filmare în favoarea scenei. Cel puţin pentru perioada în care va juca în piesa de teatru "Neguţătorul din Veneţia". Piesa în care va apărea actorul în vârstă de 69 de ani face parte din proiectul cultural "Shakespeare in the Park", anunţă BBC News.

Proiectul cultural organizat va începe pe data de 9 iunie 2010 şi va dura şapte săptămâni. Spectacol "Neguţătorul din Veneţia" marchează revenirea lui Al Pacino pe scena de teatru din New York. Ultima oară când actorul a urcat pe scana unui teatru a fost în 2003, în piesa "Salome".

Potrivit directorului artistic al proiectului "Shakespeare in the Park", Al Pacino nu este primul actor important care se alătură evenimentului. Meryl Streep, Natalie Portman, Patrick Stewart şi Kevin Kline sunt numai câţiva dintre actorii care au participat la acest proiect cultural de-a lungul anilor.

Al Pacino a primit, în 1993, premiul Oscar pentru rolul său din pelicula "Parfum de femeie". De asemenea, actorul a fost nominalizat la alte şapte premii ale academiei americane.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: teatru
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close