Antena 3 CNN Show Showbiz Alexandra Stan este bisexuală: "Iubesc şi bărbaţii şi femeile"

Alexandra Stan este bisexuală: "Iubesc şi bărbaţii şi femeile"

Alexandra Stan a dezvăluit mai multe detalii din viaţa ei personală. Cântăreaţa a recunoscut că este bisexuală şi că are o dorinţă foarte mare de a iubi.

Alexandra Stan este bisexuală: "Iubesc şi bărbaţii şi femeile"
Sursa foto: Facebook / Alexandra Stan
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2021   •   11:37

Totodată, blondina a ţinut să povestească şi motivele ultimelei despărţiri, dar şi faptul că a experimentat sexul în trei, de care acum nu ar mai fi atrasă. 
Bogdan Drăghici, fostul "cumnat" al Biancăi Drăguşanu este ultimul bărbat din viaţa Alexandrei Stan. Blondina a povestit şi de ce s-au despărţit, explicând că în prezent nu mai este o persoană geloasă, aşa cum s-a întâmplat în trecut. 

Întrebată dacă este bisexuală, în emisiunea 40 de întrebări, cântăreaţa a răspuns afirmativ.

În prezent, Alexandra Stan, asumată cum i-a obişnuit pe fani, a dezvăluit că nu are un iubit şi a recunoscut că este singură, dar şi că ultima dată când a făcut sex a fost în urmă cu mai mult timp.

Alexandra Stan este bisexuală

Cântăreaţa a povestit în emisiunea de la Kanal D că iubeşte atât bărbaţii, cât şi femeile. 
"Da, uneori, n-aș putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc și bărbații și femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat și cu o femeie, când era în grup.

Nu sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forțate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepți realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulți ani. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor.

Dau foaie cu foaie ca la ceapă și să cunosc esența. Vreau să mă cunosc ca femeie și să mă și perfecționez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat", a povestit cântăreaţa, potrivit Cancan.ro.

Cântăreața a dezvăluit informații din dormitor

Alexandra Stan a vorbit şi despre plăcerile ei şi dorinţa de a experimenta. Blondina a povestit că a încercat şi sexul în trei, dar în prezent nu ar mai fi interesată de o astfel de partidă.

"Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional.

Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură", a mai povestit blondina.
 

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close