Antena 3 CNN Show Showbiz Alexandra Stan militează împotriva violenței. Ce s-a întâmplat după ce a fost bătută

Alexandra Stan militează împotriva violenței. Ce s-a întâmplat după ce a fost bătută

Alexandra Stan militează împotriva violenței. Ce s-a întâmplat după ce a fost bătută
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Oct 2016   •   08:27

Alexandra Stan a participat sâmbătă, alături de mai bine de o sută de persoane, la marșul ”Împreună pentru singuranța femeilor”, militând împotriva tuturor formelor de violență manifestate asupra femeilor.

Îmbrăcată lejer, artista, însoțită de Bogdan, actualul ei iubit, și-a făcut apariția în piața Universității, acolo unde s-au adunat toți cei care au dorit să participe la marș,  integrându-se rapid în mulțime. Extrem de dezinvoltă, blondina a luat rapid o pancartă pe care scria ”Neaplicarea legii, complicitate cu agresorul” și a așteptat cumințică să pornească spre clădirea guvernului.

«După cum știm violența în familie și violența împotriva femeilor este destul de des întîlnită în România. Din păcate, una din patru femei este agresată acasă, iar noi ne dorim să schimbăm acest lucru. Pe lângă ordinul de protecție, ar trebui să existe și un ordin de restricție care să înlăture imediat agresorul, cel puțin din domiciliu, mai ales în situațiile în care femeia are copii și nu poate pleca cu aceștia din casă. Și mai mult decât atât, ar trebui să avem sancțiuni severe pentru agresorii care încalcă acest ordin”, declară interpreta pentru Libertatea.

Referitor la episodul pe care l-a trăit în urmă cu trei ani, atunci când a fost bătută de Marcel Prodan, iubitul și totodată impresarul ei de la vremea respectrivă, Alexandra se declară  fericită că a reușit să trecut cu bine peste toată povestea.

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan protest violenta
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close