Antena 3 Show Showbiz Alexandru Arșinel, amintiri dureroase despre prima întâlnire cu soția sa: „Eram săraci. Am mers la restaurant, dar ea nu s-a apropiat de nimic”

Alexandru Arșinel, amintiri dureroase despre prima întâlnire cu soția sa: „Eram săraci. Am mers la restaurant, dar ea nu s-a apropiat de nimic”

23 Noi 2017   •   08:16
Alexandru Arșinel, amintiri dureroase despre prima întâlnire cu soția sa:  „Eram săraci. Am mers la restaurant, dar ea nu s-a apropiat de nimic”
Sursa foto: Foto: Agerpres

În ultima perioada, partenera sa de viață are ceva probleme de sănătate, dar Alexandru Arșinel este mereu alături de Marilena. Pe cei doi îi leagă nu doar o viață împreună, dar și unele amintiri mai puțin plăcute.

„Ce s-a întâmplat cu soţia mea este un impas peste care trebuie să trecem. Înţelegere, bucurie, iertare sunt secretele unei căsnicii fericite. Destinul şi întâmplarea, care au jucat un mare rol în viaţa mea, au făcut să ne întâlnim. Eram săraci şi la prima plimbare am dus-o la un restaurant. Eu eram obişnuit cu băieţii să beau un coniac, aşa că am cerut două coniacuri şi o farfurioară cu caşcaval. Ea nu s-a apropiat de nimic”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel sarac

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close