Antena 3 CNN Show Showbiz "Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney". Află aici cine este vedeta care ar fi putut sfârşi drogată

"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney". Află aici cine este vedeta care ar fi putut sfârşi drogată

"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney". Află aici cine este vedeta care ar fi putut sfârşi drogată
Sursa foto: Foto: xhtml-css-code.com
de S.T.    |    29 Mar 2012   •   17:07

"Am consumat la fel de multă cocaină ca Whitney, este un miracol că nu am murit", este declaraţia surprinzătoare a unei vedete cu renume mondial, care mărturiseşte că renunţarea la dependenţa de stupefiante şi alcool a fost cea mai mare realizare a vieţii, informează Mediafax.

Elton John, care a împlinit de curând 65 de ani, este de părere că dacă nu ar fi reuşit să iasă învingător din lupta cu dependenţa de droguri, cu siguranţă ar fi sfârşit la fel ca Whitney Houston, cântăreaţa americană care a decedat la doar 48 de ani.



"Probabil că aş fi fost mort demult. Nu am vrut să sfârşesc precum Whitney şi aş fi putut cu uşurinţă să sfârşesc aşa. Este un miracol că nu s-a întâmplat asta, pentru că sunt sigur că am consumat la fel de multă cocaină ca ea", a dezvăluit cântăreţul.

Afirmaţiile lui Elton John intervin la doar şase săptămâni de la decesul prietenei sale, Whitney Houston, care a fost găsită fără suflare pe 11 februarie în hotelul Hilton din Beverly Hills.



Un raport al legilştilor, prezentat săptămâna trecută, arată cauzele morţii artistei Whitney Houston: înec, probleme cu inima şi consum de cocaină.

×
Subiecte în articol: elton john cocaina
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close