Antena 3 CNN Show Showbiz Ambasada SUA: Oamenii au stat la coadă ca să depună flori pentru Jacko (FOTO)

Ambasada SUA: Oamenii au stat la coadă ca să depună flori pentru Jacko (FOTO)

Ambasada SUA: Oamenii au stat la coadă ca să depună flori pentru Jacko (FOTO)
Sursa foto: Moment de reculegere pentru Michael Jackson, unde oamenii au trebuit sa stea la coada
26 Iun 2009   •   20:07
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Zeci de persoane, lacrimi, flori, jerbe şi lumânări : toate pentru Michael Jackson, regele muzii pop, la Bucureşti. În faţa Ambasadei Statelor Unite ale Americii (SUA) de lângă Teatrul Naţional Bucureşti, oamenii care s-au adunat pentru un moment de reculegere în memoria lui Wacko Jacko, aşa cum era denumit megastarul de către tabloide, au trebuit să stea la coadă zeci de minute, pentru a putea aprinde o lumânare sau a vărsa lacrimi pentru idolul lor. Departamentul de Securitate din cadrul Ambasadei a organizat un spaţiu special, în faţa gardului dublu al curţii instituţiei şi în care intrau la comanda jandarmilor oamenii îndureraţi, doar "câte doi". Antena3.ro vă prezintă un fotoreportaj de la Ambasada Americii din Capitală, unde a fost comemorat Michael Jackson de către fanii lui din România.

Vineri seară, aproape de orele 18.00, zeci de persoane au început să se strângă pe trotuarul din faţa Ambasadei SUA la Bucureşti, unde fotografierea este interzisă printr-un panou agăţat de gard şi unde jandarmii împânzesc mereu trotuarul instituţiei, chiar şi într-o zi normală de vară. Pentru că a fost un eveniment special şi oamenii au venit să lase o floare şi să aprindă o lumânare pentru Jacko, paza s-a mărit, iar condiţiile de a păşi pe trotuar au fost şi mai bine organizate. Oamenii stăteau la coadă câte doi pe trotuarul din faţa Ambasadei, pentru a nu încurca tranzitul pe trotuar şi pentru a nu provoca incidente mai puţin plăcute, înconjuraţi şi monitorizaţi profund de jandarmi.








Primeau indicaţii de la jandarmi de a intra "numai câte doi" în spaţiul special amenajat pentru momentul de reculegere în memoria lui Jackson, în timp ce colegii lor îi rugau pe oamenii care staţionau în mijlocul trotuarului să păşească pe vizavi.







Oamenii au adus cu ei flori de toate felurile, lumânări şi candele, animale de pluş, poze cu Michael şi multe lacrimi şi tristeţe.







Le-au aşezat pe toate pe drapelul României, care zăcea pe trotuarul din faţa Ambasadei SUA. După ce îşi terminau ritualul, erau conduşi de către jandarmi spre ieşirea din spaţiul verde, pentru a face loc altor două persoane care stăteau la coadă în mulţimea organizată. Si jurnaliştii au avut parte de acelaşi tratament şi erau invitaţi de către autorităţi să aştepte semnalul de acces la locul unde jerbele şi lumânările erau aşezate pentru Michael Jackson.













Pentru Jacko, oamenii au scris chiar şi mesaje, dar în limba engleză, care transmiteau că "Te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna ! Te iubim ! Odihneşte-te în pace , Jacko" şi pe care le-au rezemat de florile şi lumânările care au inundat spaţiul special amenajat pentru regele muzicii pop.







Pe lângă trecătorii de rând şi oamenii care stăteau la coadă pentru a avea ocazia de a depune o floare pentru Michael, şi-au făcut apariţia la un moment dat şi câţiva amatori pe role, dar care nu veniseră special pentru momentul de reculegere.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson America SUA
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close