Antena 3 CNN Show Showbiz American Music Awards: Jeniffer Lopez, accident pe scenă. Lady Gaga, concert cu pianul în flăcări (VIDEO)

American Music Awards: Jeniffer Lopez, accident pe scenă. Lady Gaga, concert cu pianul în flăcări (VIDEO)

American Music Awards: Jeniffer Lopez, accident pe scenă. Lady Gaga, concert cu pianul în flăcări (VIDEO)
Sursa foto: Jeniffer Lopez
23 Noi 2009   •   13:23

American Music Awards pare să fi fost un show plin de senzaţii tari! Dacă Lady Gaga a dat foc pianului la care cânta, JLO a comis-o şi ea, dând cu fundul de podea, chiar în timp ce interpreta ultimul său cântec.

Cunoscuta cântăreaţă Jennifer Lopez a trecut prin momente neplăcute în timpul prestaţiei sale scenice. Ea a căzut în faţa miilor de spectatori.

Totuşi, spontaneitatea artistei a salvat situaţia. Ea s-a ridicat repede de jos şi a continuat spectacolul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.



Lady Gaga a făcut şi ea senzaţie la American Music Awards. Artista în vârstă de 23 de şi-a incendiat pianul pe scenă. La propriu. Totul s-a întâmplat în timp ce Lady Gaga interpreta melodia ?Speechless". ?Incendiul? a făcut, bineînţeles, parte din coregrafie.



Premiile American Music Awards 2009 l-a avut în prim plan pe Michael Jackson. El a fost distins postum cu patru trofee. Fratele megastarului, Jermaine, a acceptat premiul în onoarea megastarului.

Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift a obţinut şi ea cinci trofee, inclusiv cel pentru artistul anului. Jay-Z şi formaţia Black Eyed Peas au fost distinşi cu câte două trofee.

Vezi lista artiştilor premiaţi la American Music Awards 2009

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez Lady Gaga Taylor Swift
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close