Antena 3 CNN Show Showbiz ?Amintiri din epoca de aur?, noua comedie semnată de regizorul Cristian Mungiu (VIDEO)

?Amintiri din epoca de aur?, noua comedie semnată de regizorul Cristian Mungiu (VIDEO)

?Amintiri din epoca de aur?, noua comedie semnată de regizorul Cristian Mungiu (VIDEO)
Sursa foto: Epoca de aur
23 Sep 2009   •   20:41

Ori reuşeşte, ori părăseşte România: este pariul pe care-l face cu el însuşi Cristian Mungiu. Marele câştigător de la Cannes vrea să aducă publicul în sălile de cinema cu o comedie spumoasă despre anii 80, ?Amintiri din epoca de aur?. Dacă nu va reuşi, va pleca să lucreze în străinătate.

Doi ani după triumful de la Cannes, iar Mungiu şi-a găsit o altă ţintă: vrea să convingă şi publicul, nu numai juriul. A adunat cele mai simpatice legende urbane din anii '80 într-o comedie, "Amintiri din epoca de aur".

?Am făcut un film foarte dramatic "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile". Am promis că, după filmul ăla, următorul pe care o să-l fac despre epoca de atunci o să fie o comedie?, a spus Cristian Mungiu.

În loc de o comedie au ieşit două. Prima parte, "Tovarăşi, frumoasă e viaţa" are premiera mâine, iar a doua, "Dragoste în timpul liber", peste o lună.

?A costat cam un milion de euro sa facem cele două filme şi a fost un mare efort?, a adăugat Mungiu. Între timp, Mungiu a început alt proiect: un documentar despre cum se vede intergrarea europeană prin ochii unui cioban.



URMĂRIŢI TRAILERUL FILMULUI ?AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR?:



Observator

×
Subiecte în articol: Cristian Mungiu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close