?Amintiri din epoca de aur?, noua comedie semnată de regizorul Cristian Mungiu (VIDEO)

23 Sep 2009   •   20:41
?Amintiri din epoca de aur?, noua comedie semnată de regizorul Cristian Mungiu (VIDEO) Epoca de aur

Ori reuşeşte, ori părăseşte România: este pariul pe care-l face cu el însuşi Cristian Mungiu. Marele câştigător de la Cannes vrea să aducă publicul în sălile de cinema cu o comedie spumoasă despre anii 80, ?Amintiri din epoca de aur?. Dacă nu va reuşi, va pleca să lucreze în străinătate.

Doi ani după triumful de la Cannes, iar Mungiu şi-a găsit o altă ţintă: vrea să convingă şi publicul, nu numai juriul. A adunat cele mai simpatice legende urbane din anii '80 într-o comedie, "Amintiri din epoca de aur".

?Am făcut un film foarte dramatic "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile". Am promis că, după filmul ăla, următorul pe care o să-l fac despre epoca de atunci o să fie o comedie?, a spus Cristian Mungiu.

În loc de o comedie au ieşit două. Prima parte, "Tovarăşi, frumoasă e viaţa" are premiera mâine, iar a doua, "Dragoste în timpul liber", peste o lună.

?A costat cam un milion de euro sa facem cele două filme şi a fost un mare efort?, a adăugat Mungiu. Între timp, Mungiu a început alt proiect: un documentar despre cum se vede intergrarea europeană prin ochii unui cioban.URMĂRIŢI TRAILERUL FILMULUI ?AMINTIRI DIN EPOCA DE AUR?:Observator

ExitPOLL
Parteneri
x close