Antena 3 CNN Show Showbiz Ana Baniciu este însărcinată! Artista a dat marea veste fanilor: "Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut"

Ana Baniciu este însărcinată! Artista a dat marea veste fanilor: "Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut"

Ana Baniciu și Edy Kovacs sunt în culmea fericirii! Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Artista a anunţat, în urmă cu puţin timp, că este însărcinată.

Ana Baniciu este însărcinată! Artista a dat marea veste fanilor: "Ne aflăm pe un tărâm nou, necunoscut"
Sursa foto: Instagram/Ana Baniciu
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2024   •   12:02

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să devină părinți pentru prima dată. Vestea a fost dată chiar de artistă pe contul de Instagram, în urmă cu câteva momente.

Cântăreața le-a transmis fanilor de pe Instagram că este în culmea fericirii și că a reușit să țină acest secret mai bine de patru luni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alături de soțul ei, vedeta a postat o serie de fotografii.

„Noi 3…

Am reusit cumva sa tinem acest secret mai bine de 4 luni de zile si mi-am dorit din suflet sa fiu eu cea care va dau cea mai importanta veste de pana acum! Familia noastra se implineste?
Suntem fericiti, recunoscatori si nerabdatori sa ne cunoastem iubirea cea mare… Ne aflam pe un taram nou, necunoscut, dar sunt sigura ca ne vom descurca asa cum am facut-o mereu!

Multumesc, mama!”, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Ce sex are bebelușul

Ana Baniciu urmează să aducă pe lume un băiețel, după cum soțul ei a anunțat într-o postare pe Instagram. Edy Kovacs a publicat o fotografie reprezentativă cu cel mai important moment din viața lor, o să fie tată de băiat.

View this post on Instagram

A post shared by KOV (@edykov)

×
Subiecte în articol: Ana Baniciu insarcinata
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close