Antena 3 CNN Show Showbiz Ana Maria Prodan a scăpat-o pe Oana Zăvoranu de vrăjitoarele inculpate. Vezi cum s-a întâmplat totul

Ana Maria Prodan a scăpat-o pe Oana Zăvoranu de vrăjitoarele inculpate. Vezi cum s-a întâmplat totul

Ana Maria Prodan a scăpat-o pe Oana Zăvoranu de vrăjitoarele inculpate. Vezi cum s-a întâmplat totul
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Ian 2012   •   23:00

Războiul cu vrăjitoarele din România, l-a pornit, de fapt, Ana Maria Prodan. Alături la bine şi la rău de Oana Zăvoranu, Ana Maria a fost cea care le-a ameninţat pe "binefacatoarele " prietenei ei că le dă pe mâna poliţiei. Nu le-a speriat, dar a convins-o pe Oana să ia atitudine.

A fost începutul războiului cu vrăjitoarele care îi făceau Oanei viaţa amară. Ana Maria a fost prima care a înţeles că "binefăcătoarele" nu vor deloc binele prietenei ei.

Vrăjitoarele nu şi-au dat seama cu cine se pun şi au continuat. Dar Ana Maria a făcut-o pe Oana să rupă vraja de tot. A convins-o să meargă la Poliţie şi să povestească tot ce se întâmplă. Miercuri, Ana Maria a venit să povestească şi ea poliţiştilor ce ştie.

Iar dacă am da crezare zvonurilor, o mulţime de persoane publice ar trebui să vină să scrie pagini întregi. Printre ele fosta doamnă Borcea sau chiar Irinel Columbeanu.

 


×
Subiecte în articol: vrajitoare Oana Zavoranu razboi Politie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close