Antena 3 CNN Show Showbiz Andi Moisescu a recunoscut! Ce a spus despre Olivia Steer? "Soția mea e..."

Andi Moisescu a recunoscut! Ce a spus despre Olivia Steer? "Soția mea e..."

Andi Moisescu a recunoscut! Ce a spus despre Olivia Steer? "Soția mea e..."
19 Dec 2016   •   10:41

 Andi Moisescu si Olivia Steer formeaza un cuplu de mai multi ani si au impreuna doi copii.  Desi proiectele profesionale le ocupa mult timp, cei doi au grija mereu sa pretuiasca timpul petrecut impreuna. Andi a vorbit despre relatia pe care o are cu fosta prezentatoare TV, in ciuda faptului ca cei doi au preferat sa isi pastreze povestea de dragoste ferita de lumina reflectoarelor. 

"Vinovatul sunt eu pentru că petrec mai puţin timp decât mi-aş dori cu familia mea, dar găsim timp şi pentru noi. Copiii sunt pe primul loc, nu mai e un secret, de altfel toată lumea îşi dedică mult timp lor. Soţia mea e principalul sacrificat în ecuaţia pentru că le dedică mai mult timp decât o fac eu", a declarat Andi Moisescu pentru revista Ciao!. 

Intrebat cum a reusit sa o cucereasca pe Olivia, Andi Moisescu a marturisit ca naturaletea l-a ajutat foarte mult. 

"Nu cred că are nevoie de răsfăţ.  Eu încerc să o răsfăţ dar sunt un om obişnuit care face lucrurile din pasiune, dar răsfăţul ţine mai mult de perioadele în care suntem liberi, respectiv vacanţele mele. În afara lor e dificil să o răsfăţ. Ea are grijă de mine, ceea ce mi se pare cel mai important. Eu o iau ca pe un răsfăţ dacă vrei,  adică mă simt un răsfăţat al soţiei mele. Pentru noi nu contează lucrurile ci oamenii şi exeperienţele, iar eu mă bucur că am o familie sănătoasă şi că suntem bine, asta e tot ce contează", a mai spus el.
 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close