Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Bălan, marcată de începuturile pe scenă: „Normalitatea era să fiu un roboţel care execută şi dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”

Andreea Bălan, marcată de începuturile pe scenă: „Normalitatea era să fiu un roboţel care execută şi dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”

Andreea Bălan, marcată de începuturile pe scenă: „Normalitatea era să fiu un roboţel care execută şi dacă nu o făceam bine, eram pedepsită”
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Aug 2016   •   22:19

Astăzi este o femeie şi o artistă fericită şi împlintă. Aşteaptă primul copil şi se bucură de o carieră de succes. Cu toate acestea, Andreea Bălan şi-a reaminit într-un interviu pentru revista VIVA, de trauma suferită în copilărie, atunci când a renunţat la tot pentru scenă.

 

”Când iei un copil de 10 ani și îl pui pe scenă, el nu știe care sunt celelalte opțiuni. Nu știe că de fapt trebuie să se joace cu papușile, să meargă cu bicicleta în parc, să joace șotronul. Eu nu știu să merg pe bicicletă și nu am avut niciodată păpuși Barbie. Credeam că asta e normalitatea, să urc pe scenă, să cânt cum mi se spune, să fiu un roboţel care execută şi dacă nu o făceam bine, eram pedepsită. Un mic fragment din interviul pentru revista ‪‎Viva‬ din august”, a scris vedeta pe contul său de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Andreea Balan pedeapsa
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close