Antena 3 Show Showbiz Andreea Bănică, despre infidelitatea soțului

Andreea Bănică, despre infidelitatea soțului

18 Ian 2017   •   09:03
Andreea Bănică, despre infidelitatea soțului
Sursa foto: Foto: Facebook

Sunt împreună de mai bine de 20 de ani, dar se iubesc la fel de intens ca în prima zi. Cu toate acestea, Andreea Bănică recunoaște că ar pune punct relației, dacă Lucian Mitrea ar călca strâmb.

”Ne certăm puţin, iar apoi unul lasă de la el. Sunt situaţii şi situaţii. Nu pot spune că el are mai mult sau eu mai puţin. El este un tată foarte implicat. Uneori chiar mă deranjează. El ştie tot, face tot. Dacă ar putea, i-ar da el ţâţă. Schimbă scutece, îi face băiţă, îl smotoceşte, îl ia şi-l învîrte pe sus. Nu, nu ne certăm niciodată faţă în faţă, ci prin mesaje pe What's App. Eu am spus că nu vreau niciodată să mă cert cu soţul meu, să plec de acasă sau să ţipăm. Ne ciondănim şi pe acasă, dar cu o limită. Nu aşa încât să creăm o tensiune în faţa Sofiei. Ne certăm pe What's App, eu intr-o cameră, el în alta şi imi spune: ”Vin la tine!”. Eu îi spun ”Nu, nu veni”. Mai vine la uşă, găseşte uşa închisă, mai pleacă, mai vine. Acum câteva luni ne-am ciondănit dintr-un motiv şi a plecat de acasă. Când am văzut, i-am dat mesaj: ”Ai plecat de acasă! De ce ai plecat de acasă? Vino acasă!”. Lucian a fost primul şi singurul bărbat din viaţa mea... până acum, dar cine ştie. Nu, nu avem o căsnicie perfectă. Sunt o feministă şi foarte rea. Dacă ar avea o relaţie extraconjugală, nu l-aş ierta”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close