Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Bănică, închisă în casă de soțul său

Andreea Bănică, închisă în casă de soțul său

Andreea Bănică, închisă în casă de soțul său
16 Ian 2016   •   08:57

În căutarea succesului de altădată, Lucian Mitrea o ţine departe de scenă pe Andreea Bănică, până în momentul în care va pune mâna pe o piesă cu potenţial de hit, scrie Libertatea.

Dezamăgită de ultimul an în care a înregistrat şi lansat melodii pe bandă, apelând la cei mai lăudaţi compozitori în speranţa că va da lovitura, solista s-a retras în aşteptarea piesei care îi va aduce din nou titlul suprem.
Problemă pe care soţul său, promoterul concertistic Lucian Mitrea, n-o poate rezolva bătând din palme cu toate relaţiile şi conexiunile sale.

Incitată de importanţa pe care au prins-o cei de la Kazibo Music (cei care au cele mai importante lovituri muzicale în 2005 cu “Falava”- Andra, “Şi îngerii au demonii lor”-Dan Bittman şi “Pe aripi de vânt”-Delia), Andreea a înregistrat în lăudatul studio piesa “Doi”.

Nemulţumită, a imprimat şi la Narcotic Sound, rezultatul, mai precis melodia “Ale”, nefiind complet satisfăcător, apoi “Supererou” (Famous Production) şi “Hoţ de inimi”, la compozitorul care i-a dat cele mai multe succese.
Graba cu care a încercat să impună melodiile a costat-o. Aşa că, resemnată, solista de 37 de ani a plecat într-o vacanţă în Thailanda, pentru a-şi reface moralul şi aşteaptă cuminte şi fără grabă de această dată un hit, indiferent cât va costa acesta.


×
Subiecte în articol: Andreea Banica
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close