Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Bănică, mărturisiri dureroase: „Tatăl meu a murit fiindcă nu a fost ajutat”

Andreea Bănică, mărturisiri dureroase: „Tatăl meu a murit fiindcă nu a fost ajutat”

Andreea Bănică, mărturisiri dureroase: „Tatăl meu a murit fiindcă nu a fost ajutat”
Sursa foto: Foto: captura Kanal D
07 Iun 2017   •   08:04

Se poate numi o femeie fericită, dar Andreea Bănică nu poate uita dramele pe care le-a trăit de-a lungul timpului. Cântăreața mărturisește că tatăl său nu și-ar fi putut pierde viața, dacă ar fi fost dus la spital.

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă", a mărturisit Andreea Bănică în emisiunea WOWbiz.

Cântăreaţa a povestit şi cum i-a pierdut pe bunicul şi pe mama ei, după ce tatăl său deja decedase. "Bunicul meu a murit la două-trei luni după ce a murit tata, a făcut atac cerebral. Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital", şi-a amintit Andreea Bănică.

×
Subiecte în articol: Andreea Banica
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close